headers_tvmotions_tvm1002.png

Verstelbare muurbeugel TVM1002

gebruiksgemak, multifunctioneel verstelbaar.
Kijkplezier vanuit elk perspectief.

Unieke verstelbaarheid: een draaihoek tot wel 180 graden!

90 graden linksom en 90 graden rechtsom.

 

Een solide en zeer flexibele muurbeugel welke beschikt over een linkse als rechtse beweging van maximaal 90 graden. Hiermee beschik je in totaal over een verstelbereik van maar liefst 180 graden! Je bereikt hierbij de optimale kijkhoek vanaf elke positie in de kamer (afhankelijk van de grootte van de televisie).

 

Het ultieme kijkcomfort bereik je met onze verstelbare muurbeugel.

 

 

 

Een bijzonder flexibele muurbeugel binnen handbereik voor €44,95

DIRECT BESTELLEN »

 

 

 

 

 

 

De maximale uitslag bedraagt maar liefst 65 cm!

 

 

 

 

 

De maximale uitslag van de beugel bedraagt maar liefst 65 cm! Hierdoor behoort een haakse hoek ten opzichte van de muur - (wel afhankelijk van het formaat van de TV) -  tot de mogelijkheden en halen we het uiterste uit de constructie.

 

 

Minimale product dikte van slechts 6,5 cm!

 

Wanneer de verstelbare muurbeugel volledig is ingeklapt is de totale dikte slechts 6,5 cm vanaf de wand. Hierdoor ontstaat een zeer fraai vrijhangend televisiescherm.

 

 

Handig: een tiltfunctie tot wel 15 graden!

 

Met onze verstelbare muurbeugel heb je niet alleen een enorme kijkhoek ter beschikking maar ook nog eens een tiltfunctie. Met deze tiltfunctie kan de beugel tot wel maximaal 15 graden voorover neigen. Geweldig voor als u de televisie hoog wilt hangen. Bijvoorbeeld in uw slaapkamer! De tiltfunctie is vanuit elke positie eenvoudig te positioneren. Zelfs als de beugel vlak aan de muur hangt.

 

Niet alleen maar gemak dus, maar vooral ook een lust voor het oog!

 

 

 

Qua flexibiliteit absoluut top voor €44,95

DIRECT BESTELLEN »

 

 

 

Montage (geschikt tot VESA 600x400mm)

 

Onze verstelbare muurbeugel is geschikt voor montage op nagenoeg elke televisie. De contructie is compact van design, en uitermate geschikt voor televisiematen tot wel 50 inch. Zelfs grotere afmetingen zijn mogelijk (alleen gaat dit wel ten koste van de maximale draaihoek van de beugel). 

 

Met de meegeleverde extensionset bevestig je tot maximaal VESA600x400mm aan de achterkant van de televisie. Download de PDF voor alle mogelijke montage mogelijkheden.

 

Bevestigingsbouten voor de fysieke montage aan een muur worden niet meegeleverd. Hiervoor laat je je het beste adviseren bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Zo ben je verzekerd van het juiste montage materiaal, voor jouw situatie.

 

Productspecificaties TVM1002

- Geschikt van 24 tot 75 inch

- Draaihoek tot maximaal 90 graden links en 90 graden rechts* 

- Tiltfunctie tot 15 graden voorover (veerdruk 5-voudig verstelbaar)

- Geschikt van VESA 120x120 mm tot VESA 600x 400

- Maximale belasting 40 kg

- Totale dikte slechts 65 mm

- Eenvoudige installatie en bediening

- Afmeting (lxbxd) 22x50x6,5 cm

- Gewicht 12 kg

- Kleur ; zwart

 

*  De maximale draaihoek naar links geldt tot 32 inch schermen, naar rechts is dit 55 inch. Grotere schermen gaan ten kosten van de maximale draaihoek.

 

DIRECT NAAR DE SHOP »