Veelgestelde vragen

 

1. Mijn televisie is groter dan 60 inch. Kan ik de Tvmotions® beugel gebruiken?

A. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een nog bredere televisie op te hangen. Dit is sterk afhankelijk van de achterkant van uw televisie. Echter realiseer hierbij dat hoe breder de televisie is, des te kleiner de mogelijke draaihoek van de beugel.

 

2. Het gewicht van mijn televisie is volgens de fabrikant hoger dan 40kg. Kan de televisie nu niet gemonteerd worden?

A. Het gewicht welke wordt opgegeven door de fabrikant, wordt veelal opgegeven inclusief het gewicht van de voet. Deze voet dient u echter voor de montage op de beugel te verwijderen. Het gewicht van de voet kunt u dus in mindering brengen op het totaalgewicht van de televisie.

 

 3. Is de beugel geschikt voor plafond montage?

A. De Tvmotions® elektrische muurbeugel is niet geschikt voor plafond montage en dient dus uitsluitend tegen een verticale muur te worden bevestigd.

 

 

 4. Kan de beugel tegen een schuine plafondwand worden gemonteerd?

A. Nee, dit is helaas niet mogelijk. De elektrische beugel dient tegen een verticale muur te worden bevestigd.

 

5. Kan ik de Tvmotions® elektrische muurbeugel in een kast inbouwen.

In principe is de beugel daar niet voor bedoeld. Immers is het zo dat indien de beugel naar links of naar rechts draait, de zijkant van de televisie weer richting muur draait. Inobuwen gaat dus zeer ten koste van de draaihoek.

 

6. Wanneer weet ik of de beugel geschikt is voor montage op mijn televisie?

A. De montage van uw televisie aan de Tvmotions® beugel geschied door middel van de bevestigingsgaten in uw televisie. De plaats en afmeting van deze bevestigingsgaten vind u in de handleiding van uw televisie. Standaard worden maten tot VESA200x200mm ondersteund. Voor grotere aansluitingen dient u de standaard meegeleverde extension set te gebruiken. De extension set is geschikt voor nagenoeg alle vesa maten, en tot maximaal VEAS 600x400mm.

 

7. De bevestigingsgaten in de achterkant van de televisie bevinden zich op een afstand groter dan VESA200x200mm van elkaar. Past de televisie nu niet op de beugel?

A. De elektrische Tvmotions® muurbeugel is standaard te gebruiken voor afmetingen tot VESA200x200mm. Televisies welke worden bevestigd middels een grotere VESA maat kunnen veelal worden bevestigd d.m.v. de Tvmotions® extensionset. De maatvoering van de bevestigingsgaten vind u in de handleiding van uw televisie. Standaard leveren wij een zogenaamde extension set mee waarbij de montage maten worden vergroot tot nagenoeg alle voorkomende VESA maten, en tot maximaal VESA 600x400.