Over ons

De handelsnaam Tvmotions is onderdeel van Led's Imagine en is een jong en dynamisch bedrijf. Daarnaast zijn wij nieuw en vooruitstrevend binnen de televisiebeugel markt. Wij bekijken het eens graag vanuit een ander en juist onervaren perspectief. Hierbij worden wij niet geconfronteerd door de vaak optredende  tunnelvisie, welke dikwijls binnen bedrijven met een lange geschiedenis optreedt.

Tvmotions is gestart in het tijdperk van platte televisies. De ontwikkeling van de tvmotions producten zijn allen van nul af aan ontworpen, waarin puur is gefocust en is ingespeeld op de ontwikkeling van de platte televisies.

Daarnaast is Tvmotions tevens direct consument gericht. Mede door rechtstreekse vermarkting via internet richting de consument. Wij vragen u dan ook bij aanschaf uw recensie achter te laten op onze website. Zo houden wij de lijntjes kort. Uw feedback is bepalend voor ons.

Bekijkt u ons enigszins (nog) beperkte producten pakket, en geniet van een onbegrensde kijkervaring. Wij danken u alvast van harte voor uw bezoek aan onze site.

 

 

 

Tvmotions - Led's Imagine BV